Bestuur

De geschiedenis van Salve Mundi

Het tweede bestuur (2018-2019)

Het tweede bestuur van Salve Mundi bestaat voor een groot deel uit het eerste bestuur. Mohammed Mighiss als voorzitter, Luuk Hendriks als vicevoorzitter, Rex treurniet als penningmeester en tot slot Chiel schrijvers en Mitchell Vermeulen als algemeen bestuurslid.

Met de leden was afgesproken dat de bestuursleden van het eerste bestuur, met genoeg motivatie, door mochten werken met hun eigen opzet. Dit om te garanderen dat Salve Mundi nog vele jaren succesvol kan bestaan. In deze tijd is de samensmelting van Overflow, de voormalige studievereniging van FHICT, met Salve Mundi gelukt, zijn er twee kampen georganiseerd door de kampcommissie en heeft de feestcommissie de opzet voor een grotere introductie gemaakt en succesvol uitgevoerd. Het bestuur heeft een constructie opgezet welke het stage bestuur wordt genoemd. Hierin worden enkele leden voor een volgend bestuur al gekozen in oktober, om zo een volledige bestuurswisseling te voorkomen. Hiernaast heeft de mediacommissie een infrastructuur achter de schermen ontwikkeld waar de feestcommissie, kampcommissie en het bestuur actief gebruik van maken. Ook zijn in dit bestuursjaar verschillende commissies opgericht zoals de activiteitencommissie, Alpha centauri en ledenzaken.

Het tweede bestuur heeft een lang en druk jaar achter de rug. Het is een erg succesvol jaar geweest vol waardevolle lessen en veel nieuwe leden. Het aantal actieve leden is gigantisch gegroeid met veel meer commissies en taken. Het tweede bestuur mag trots zijn op de prestaties.

Het huidige bestuur

Michelle Groenendijk

Joshua van Gompel

Als een van de eerste leden is Joshua er al heel lang bij. Hij was aanwezig als organisator van de eerste georganiseerde introductie in 2017 en is hij al lang actief voor de vereniging met hart en ziel. Na 1,5 jaar gezocht te hebben naar zijn plek, heeft Joshua toch besloten om een functie binnen het bestuur aan te nemen. Hij neemt de plek als vicevoorzitter waarmee hij ervoor gaat zorgen dat de commissies altijd met de juiste visie van het bestuur aan de slag gaan. Daarnaast helpt hij de voorzitter met het duidelijk maken van de punten. Joshua is een goede aanwinst voor het nieuwe bestuur.

Bastiaan Verhaar

Bastiaan Verhaar is pas sinds kort een student op ICT, maar heeft al ervaring op het gebied van penningmeesterschap. Zelfs in zijn persoonlijke kringen is hij altijd bezig met de geldzaken als het gaat over vakanties en uitjes. Hij is iemand die gefocust op geld, maar vooral de duidelijkheid van de zaken er omheen. Vanaf het moment dat Bastiaan toegang kreeg tot de financiën werd er met een kritische blik gekeken naar de huidige stand van zaken. Direct had Bastiaan opmerkingen over mogelijke verbeteringen. Zijn scherpe blik op geldzaken maakt hem de juiste kandidaat voor de rol als nieuwe penningmeester binnen de studievereniging.

Arno van Kessel

Mike Kotte

Alex van Dijk