Hallo nieuwe studenten!

De FHICT introductie is de leukste manier om je medestudenten te leren kennen. Het is een week vol avontuur en teambuilding in Eindhoven. Zo leer je ook de stad beter kennen. Wij vanuit Salve Mundi zijn druk bezig geweest om dit allemaal mogelijk te maken voor de nieuwe studenten. De introductie vindt plaats van maandag 26 augustus tot en met vrijdag 30 augustus. Houdt onze website en Facebook in de gaten voor updates!

Algemene informatie

Dit jaar bestaat de intro uit 5 dagen. De slaaplocatie is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Vanuit onze slaaplocatie worden tijdens de introductie touringcars ingezet om alle studenten bij de evenementen te krijgen. Slapen zal gebeuren in slaapzalen met stapelbedden. Naast het slapen is er een grote evenementenzaal met een bar waar zowel alcohol (18+) als frisdrank verkocht zal worden door middel van consumptiebonnen. De locatie zit bij een bosrand en een mooi open veld. Genoeg ruimte voor activiteiten dus.

Vanaf 16 februari gaan de onbetaalde inschrijvingen voor de introductie open. Dit betekent dat je je wel kan inschrijven om een plekje te reserveren, maar nog niet hoeft te betalen. Houd je mail goed in de gaten, vanaf 1 juli kun je de betaling voltooien en jezelf officieel inschrijven bij de introductie. Het afgelopen jaar duurde het 25 dagen voordat de introductie volledig was uitverkocht, ben er dus op tijd bij!

Contact

Als je vragen hebt over deze introductie of Salve Mundi, neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp-berichtje te sturen op +31 6 36142514 of door een e-mail te sturen naar [email protected].