Planning

Maandag

Op maandag zullen jullie zelf naar de locatie komen door middel van het openbaar vervoer of gebracht worden. Er is helaas geen parkeerruimte om zelf met de auto te komen. Een auto of fiets zal tijdens de introductie ook niet nodig zijn, er wordt namelijk gebruik gemaakt van touringcars.

Na de incheck krijgt iedereen de tijd om zijn bed klaar te maken en spullen op te bergen. Na een goede maaltijd komen de bussen iedereen ophalen om naar het Stratumseind te gaan. Hier laten we jullie kennis maken met onze stamkroeg Villa Fiesta. Tijdens deze week mogen jullie mee genieten van de korting die wij als Salve Mundi bij Villa Fiesta krijgen.

Dinsdag

Na de eerste dag worden we wakker en krijgen we een stevig ontbijt. Om iedereen goed wakker te maken bestaat de ochtend uit teambuilding. Hierbij zullen jullie in groepen verdeeld worden en leuke buiten/bos activiteiten gaan doen om elkaar beter te leren kennen. De dinsdagmiddag is verder een vrij rustige middag. De energie wordt bespaard voor de woensdag en de donderdag.

Het programma speelt zich af op onze slaaplocatie en hier gaan we deze dag ook niet weg. Verder kun je activiteiten zoals een pubquiz en karaokeavond verwachten. Het eten wordt ook weer door ons verzorgd.

Woensdag

Op woensdag gaan we ‘s ochtends naar de Rachelsmolen campus. Hier zullen jullie voor het eerst met je klas voor het eerste semester samen zijn (alle studenten moeten hierbij aanwezig zijn). Ook ontmoeten alle studenten hier zijn/haar Slb’ers (Studie Loopbaan Begeleiders).

Woensdagmiddag gaat weer door in het thema van teambuilding, maar vooral het verkennen van Eindhoven en de kortingen welke wij presenteren namens Salve Mundi. Hierna heeft Fontys een feest georganiseerd op het Stadhuisplein, gevolgd door een feest op het Stratumseind. Tot slot wordt er nog een afterparty op onze slaaplocatie gegeven, waarbij de feestbeesten dus nog door kunnen gaan, maar de wat rustigere niet verplicht zijn om mee te feesten.

Donderdag

Op donderdag kunt je een klein beetje uitslapen om bij te komen van de zware woensdagavond. Wederom wordt er voor een ontbijt gezorgd. Daarna zullen de touringcars vertrekken naar Purple Festival. Purple wordt georganiseerd door Fontys en is speciaal voor alle studenten van Fontys. De entreeprijs hiervoor zit inbegrepen bij de inschrijving. Hiervoor hoeven alleen mogelijke consumpties afgerekend te worden. Tot slot om de introductie af te sluiten geven we nog een laatste feest voor de studenten die niet gestopt kunnen worden.

Vrijdag

Op de vrijdag ochtend moeten we al vroeg uit de veren. Iedereen moet meehelpen met opruimen zodat we op de locatie nog een jaartje langer terug mogen komen. Hierna is het terrein goed bereikbaar, en rijden er genoeg bussen om iedereen weer netjes thuis te krijgen.

Let op! Deze planning is een momentopname. Wegens omstandigheden kan deze aangepast worden. Studenten die zich hebben ingeschreven zullen hiervan op de hoogte worden gebracht.

Contact

Als je vragen hebt over deze introductie of Salve Mundi, neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp-berichtje te sturen op +31 6 36142514 of door een e-mail te sturen naar [email protected].