Gezelligheidsclubs

Salve Mundi heeft verschillende clubs waar leden aan deel kunnen nemen. Clubs zijn een vorm om te connecten met andere leden van de vereniging met vergelijkbare interesses. Zie jij hier een leuke club tussen staan waar jij deel van uit wil maken? Neem dan contact op met de club of join de groepsapp!
Wil je zelf een club oprichten? Maak dan een draaiboek met deze template en stuur het door naar [email protected].

F1 Club

De Salve Mundi F1 Club is een whatsappgroep waar alle F1 fans samen vrijuit over F1 kunnen praten, kunnen discussieren over gebeurtenissen, buiten en tijdens de race. Natuurlijk is het hierin ook mogelijk om te regelen om samen een race te kijken!

Yu-Gi-Oh Club

Onze Club wil zich richten op het met elkaar oefenen, speculeren, ondersteunen en uitjes plannen met elkaar. Deze club biedt de mogelijkheid om in een open groep decktheorie, decklisten, banlisten, card discussions, etc. te bespreken. Verder biedt het ook de mogelijkheid om momenten met elkaar, zowel fysiek als online, te oefenen voor de gezelligheid, maar eventueel ook voor grotere toernooien.

DnD Club

D&D Salve Mundi

DnD is een tabletop roleplaying game. Hierbij maak je een karakter waarin jij je gaat verplaatsen. Dit gebeurt dan vaak in een middeleeuwse en magische setting. Als karakter kun je eigenlijk alles doen, met de beperking van een paar regels.

Geocache Club

Geocaching is een soort spel wat inhoudt dat je wandelingen maakt, of naar specifieke locaties (co-ordinaten) gaat en daar een doosje met een boekje vindt waar je je naam in kunt schrijven. Het klinkt heel simpel, maar ik vind het leuk omdat ik hierdoor veel nieuwe interessante plekken ontdek en heb ook een reden om ergens naar toe te gaan en actief bezig te zijn

De Hubble Club

De het de een Hubble club

Deze club is er om af te spreken met andere clubleden om gezellig in Hubble een drankje en borrel te doen. Kom je mee?

SSC Club

Studenten Sport Centrum Eindhoven

Deze club is er om samen met vrienden te gaan sporten. Iedereen in deze club heeft een abonnement bij Studenten Sport Centrum Eindhoven en spreken in deze groep af om samen te gaan sporten.