Gezelligheidsclubs

Salve Mundi heeft verschillende clubs waar leden aan deel kunnen nemen. Clubs zijn een vorm om te connecten met andere leden van de vereniging met vergelijkbare interesses. Zie jij hier een leuke club tussen staan waar jij deel van uit wil maken? Neem dan contact op met de club of join de groepsapp!
Wil je zelf een club oprichten? Maak dan een draaiboek met deze template en stuur het door naar [email protected].

F1 Club

De Salve Mundi F1 Club is een whatsappgroep waar alle F1 fans samen vrijuit over F1 kunnen praten, kunnen discussieren over gebeurtenissen, buiten en tijdens de race. Natuurlijk is het hierin ook mogelijk om te regelen om samen een race te kijken!

Yu-Gi-Oh Club

Onze Club wil zich richten op het met elkaar oefenen, speculeren, ondersteunen en uitjes plannen met elkaar. Deze club biedt de mogelijkheid om in een open groep decktheorie, decklisten, banlisten, card discussions, etc. te bespreken. Verder biedt het ook de mogelijkheid om momenten met elkaar, zowel fysiek als online, te oefenen voor de gezelligheid, maar eventueel ook voor grotere toernooien.

DnD Club

D&D Salve Mundi

DnD is een tabletop roleplaying game. Hierbij maak je een karakter waarin jij je gaat verplaatsen. Dit gebeurt dan vaak in een middeleeuwse en magische setting. Als karakter kun je eigenlijk alles doen, met de beperking van een paar regels.

De Hubble Club

De het de een Hubble club

Deze club is er om af te spreken met andere clubleden om gezellig in Hubble een drankje en borrel te doen. Kom je mee?

SSC Club

Studenten Sport Centrum Eindhoven

Deze club is er om samen met vrienden te gaan sporten. Iedereen in deze club heeft een abonnement bij Studenten Sport Centrum Eindhoven en spreken in deze groep af om samen te gaan sporten.

Hardstyle Club

Deze club is er voor alle updates binnen de hardere stijlen en leuke meetings op festivals en feestjes. Daarnaast wordt er gezellig gepraat over de laatste releases en dikste nummers.

Solitaire Club

Bij deze Club gaan wij gezellig Solitaire spelen. In deze groep kan je om hulp vragen of samen afspreken. Zo kunnen we samen onze verslaving vergroten!

Kook club

Met deze Club willen we recepten delen, gezellig samen koken en leuke etentjes houden. Zo leer je niet alleen nieuwe vrienden maar ook nieuwe recepten kennen.

Döner dinsdag Club

Deze club gaat gezellig samen Hizmet eten. Hieronder vallen de volgende dagen: Mahmachun maandag Döner dinsdag Wapsalon woensdag Dürum donderdag Vriet vrijdag

Dnb club

Drum-n-Bass club

Club voor liefhebbers van Drum-n-Bass, Dubstep of andere vergelijkbare genres

Het tikkertje club

Tikkie

We gaan ons richten op tikken. We doen gewoon altijd tikkertje spelen! Je steekt je vinger uit, je raakt iemand aan en je roept “Tikkie!” en diegene die je hebt aangeraakt is nu de tikker.

Samurktplaats

Salve Mundi Marketplace

Deze club/groep is bedoeld om de leden van Salve Mundi een plek te geven om hun eigen spullen te ruilen / door te verkopen. Daarnaast kun je uiteraard ook vragen om spullen van andere leden te lenen. Deze spullen kunnen van alles zijn, van computeronderdelen tot kleding, maakt helemaal niks uit! Het is niet de bedoeling dat je reclame gaat maken voor bedrijven, ook niet als het je eigen bedrijf is.

Film club

De Bios Boys

Club die met elkaar afspreekt om samen naar de film te gaan

Gaming Club

Gaming Club

In de gaming club organizeren we game events, tournaments, game servers en meer!