Gezelligheidsclubs

Salve Mundi heeft verschillende clubs waar leden aan deel kunnen nemen. Clubs zijn een vorm om te connecten met andere leden van de vereniging met vergelijkbare interesses. Zie jij hier een leuke club tussen staan waar jij deel van uit wil maken? Neem dan contact op met de club of join de groepsapp!
Wil je zelf een club oprichten? Maak dan een draaiboek met deze template en stuur het door naar [email protected].

F1 Club

De Salve Mundi F1 Club is een whatsappgroep waar alle F1 fans samen vrijuit over F1 kunnen praten, kunnen discussieren over gebeurtenissen, buiten en tijdens de race. Natuurlijk is het hierin ook mogelijk om te regelen om samen een race te kijken!

Yu-Gi-Oh Club

Onze Club wil zich richten op het met elkaar oefenen, speculeren, ondersteunen en uitjes plannen met elkaar. Deze club biedt de mogelijkheid om in een open groep decktheorie, decklisten, banlisten, card discussions, etc. te bespreken. Verder biedt het ook de mogelijkheid om momenten met elkaar, zowel fysiek als online, te oefenen voor de gezelligheid, maar eventueel ook voor grotere toernooien.

DnD Club

D&D Salve Mundi

DnD is een tabletop roleplaying game. Hierbij maak je een karakter waarin jij je gaat verplaatsen. Dit gebeurt dan vaak in een middeleeuwse en magische setting. Als karakter kun je eigenlijk alles doen, met de beperking van een paar regels.

De Hubble Club

De het de een Hubble club

Deze club is er om af te spreken met andere clubleden om gezellig in Hubble een drankje en borrel te doen. Kom je mee?

Sport Club

Verschillende sporten

Deze club is er om samen met vrienden te gaan sporten. Iedereen in deze club heeft een abonnement bij Studenten Sport Centrum Eindhoven en spreken in deze groep af om samen te gaan sporten.

Hardstyle Club

Deze club is er voor alle updates binnen de hardere stijlen en leuke meetings op festivals en feestjes. Daarnaast wordt er gezellig gepraat over de laatste releases en dikste nummers.

Döner dinsdag Club

Deze club gaat gezellig samen Hizmet eten. Hieronder vallen de volgende dagen: Mahmachun maandag Döner dinsdag Wapsalon woensdag Dürum donderdag Vriet vrijdag

Dnb club

Drum-n-Bass club

Club voor liefhebbers van Drum-n-Bass, Dubstep of andere vergelijkbare genres

Het tikkertje club

Tikkie

We gaan ons richten op tikken. We doen gewoon altijd tikkertje spelen! Je steekt je vinger uit, je raakt iemand aan en je roept “Tikkie!” en diegene die je hebt aangeraakt is nu de tikker.

Samurktplaats

Salve Mundi Marketplace

Deze club/groep is bedoeld om de leden van Salve Mundi een plek te geven om hun eigen spullen te ruilen / door te verkopen. Daarnaast kun je uiteraard ook vragen om spullen van andere leden te lenen. Deze spullen kunnen van alles zijn, van computeronderdelen tot kleding, maakt helemaal niks uit! Het is niet de bedoeling dat je reclame gaat maken voor bedrijven, ook niet als het je eigen bedrijf is.

Film club

De Bios Boys

Club die met elkaar afspreekt om samen naar de film te gaan

Gaming Club

Gaming Club

In de gaming club organizeren we game events, tournaments, game servers en meer!

ME Tegenspel Club

Rellen tegen de ME

De ME moet ook oefenen. Rellen op een gecontroleerde training van de politieacedemie is de perfecte plek om je frustratie te uiten in 2 a 3 uur adrenaline.

Self Improvement Club

Welkom bij de Self Improvement Club! Bij ons draait alles om het verbeteren van jezelf. In de groepsapp kan gepraat worden over interessante boeken of methodes met focus op zelfontwikkeling (Bijvoorbeeld Atomic Habits, of the Subtle Art of Not Giving a F*ck). De groepsapp wordt ook gebruikt om elkaar te motiveren en te steunen bij het halen van bepaalde doelen die je hebt in het leven. Dit kan al zo simpel zijn als “1x per week sporten”. Deze groepsapp moet een fijne omgeving zijn waar we elkaar motiveren, en overwinningen gevierd worden. Eén keer per jaar organiseren we een 'hell week' vol uitdagingen, zoals ijsbaden en gekke sprongen in het kanaal, om onze grenzen te verleggen, voor de personen die hier aan mee willen doen. Ook helpen we de mensen die dat interessant vinden met mediteren en bewuster te leven.

Duolingo club

Duo Club

Welkom bij de Duolingo Club van Salve Mundi! Hier komen mensen samen om samen nieuwe talen te leren met behulp van de Duolingo app. Of je nu net begint met een nieuwe taal of al wat ervaring hebt, onze club is er om je te helpen en te motiveren. We doen dingen zoals elkaar helpen met friend quests, praten over wat we leren en tips delen om beter te worden. Het gaat niet alleen om leren; we willen ook een gemeenschap zijn waar mensen elkaar steunen en aanmoedigen. Het is een leuke manier om nieuwe vrienden te maken en meer te weten te komen over andere culturen. Of je nu Spaans, Frans, Duits, of een andere taal wilt leren, we zijn hier om je te helpen! Doe mee met de Duolingo Club en ontdek samen met ons de wereld van taal en cultuur!

Fotografie club

Welkom bij de Fotografie Club binnen Salve Mundi! Deze club is een levendige gemeenschap van enthousiaste leden die een gedeelde passie delen voor de kunst en ambacht van fotografie. Of je nu een doorgewinterde fotograaf bent of net begint met het verkennen van deze prachtige medium, onze club biedt een ondersteunende en inspirerende omgeving waarin leden hun vaardigheden kunnen ontwikkelen, kennis kunnen delen en nieuwe technieken kunnen ontdekken. Sluit je aan bij de Fotografie Club en verken samen met ons de wonderlijke wereld van fotografie!