Bestuur

De geschiedenis van Salve Mundi

De oprichters

Mohammed Mighiss en Luuk Hendriks hebben in januari 2017 het idee Salve Mundi bedacht. De visie: Studenten van FHICT te Eindhoven moeten meer uit hun opleiding kunnen halen dan slechts alleen een diploma. Studenten verdienen een netwerk van vrienden en zakelijke contacten, waarmee zij in hun toekomst hun voordeel kunnen doen. De missie: Het leveren van connecties aan de leden van Salve Mundi. Dit door het organiseren van evenementen welke het sociale omgaan met medestudenten en/of het zakelijke omgaan met bedrijven zullen bevorderen. Hun plan van het organiseren van deze vereniging is in december 2017 vereeuwigd bij de Kamer van Koophandel.

Het huidige bestuur

Michelle Groenendijk

Joshua van Gompel

Als een van de eerste leden is Joshua er al heel lang bij. Hij was aanwezig als organisator van de eerste georganiseerde introductie in 2017 en is hij al lang actief voor de vereniging met hart en ziel. Na 1,5 jaar gezocht te hebben naar zijn plek, heeft Joshua toch besloten om een functie binnen het bestuur aan te nemen. Hij neemt de plek als vicevoorzitter waarmee hij ervoor gaat zorgen dat de commissies altijd met de juiste visie van het bestuur aan de slag gaan. Daarnaast helpt hij de voorzitter met het duidelijk maken van de punten. Joshua is een goede aanwinst voor het nieuwe bestuur.

Bastiaan Verhaar

Bastiaan Verhaar is pas sinds kort een student op ICT, maar heeft al ervaring op het gebied van penningmeesterschap. Zelfs in zijn persoonlijke kringen is hij altijd bezig met de geldzaken als het gaat over vakanties en uitjes. Hij is iemand die gefocust op geld, maar vooral de duidelijkheid van de zaken er omheen. Vanaf het moment dat Bastiaan toegang kreeg tot de financiën werd er met een kritische blik gekeken naar de huidige stand van zaken. Direct had Bastiaan opmerkingen over mogelijke verbeteringen. Zijn scherpe blik op geldzaken maakt hem de juiste kandidaat voor de rol als nieuwe penningmeester binnen de studievereniging.

Arno van Kessel

Mike Kotte

Alex van Dijk